Tilbage

Lasagne med Gorgonzola

Brug de grøntsager man ønsker, eller "tøm" køleskabet for rester!

Ingredienser

  • 125 g friske lasagne plader
  • 15 g smør
  • 1/4 l mælk
  • 75 g gorgonzola
  • revet muskatnød
  • salt, peber
  • Fyld:
  • ca ½ kg grøntsager (fx squash, aubergine, spinat....)
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hakket hvidløg

Instruktioner

Smelt smørret i en gryde, tilsæt mel og bag det igennem under omrøring.
Tilsæt mælk og kog sovsen godt, inden gorgonzola tilsættes og smages til med salt, peber og muskatnød.

Riv grøntsagerne groft på et rivejern og steg dem halvmøre i olie og hvidløg.
Smag til med salt og peber.

Læg lasagnepladerne i lag med sovs og grøntsager i en smurt form.
Slut af med sovs og sæt lasagnen i en 200° varm ovn i ½ time.