TilbageHokkaido Marmelade
Ingredienser
- 1 kg hokkaido
- 1 kg appelsiner
- 750 g sukker (helst rørsukker)
- 50 g frisk ingefær
Instruktioner
- Græskarret vaskes, deles og kernerne fjernes (man behøver ikke skrælle hokkaido, kun de steder hvor skrællen er grim).
- Skæres i mindre stykker.
- Køres på foodprocessor og kommes i en gryde.
- Appelsinerne skrælles og den hvide hinde fjernes.
- Kom også dem i foodprocessoren og derefter i gryden med hokkaido.
- Ingefæren skrælles og skæres i mindre stykker.
- Kommes i gryden.
- Tilsæt samme mængde vand som frugten vejer.
- Varmes langsomt op og koges ca. 1 time ved svag varme, til det hele har fået en glat konsistens og næsten er kogt helt ud.
- Sukkeret tilsættes og koger yderligere 10 min.
- Skummes og hældes i rene, skyllede og varme glas.
- Lukkes med det samme.