Kyllingegryde
Det er en god og billig ret!
Ingredienser
- 500 g kylling
- 1 bakke bacon i tern
- 3 løg
- 4 fed hvidløg
- 2 hønseboulionterninger
- 1 dåse ananas
- 1 dåse ferskner
- 4-6 spsk karry
- 5 dl vand
- 5 dl fløde
Instruktioner
Steg bacon, og læg det på en tallerken.
- Steg løg og hvidløg, og læg det på en tallerken.
- Steg kylling i tern, i olie og karry.
- Tilsæt vand og bouilion, og lad det simre i 10 min.
- Tilsæt ananas, ferskner og fløde, og lad det simre yderligere 10 min.
- Tilsæt til sidst løg, bacon, salt og jævner.
Evt drys med lidt purløg
Serveres med ris eller ovnfritter og evt hvidløgsflutes.
Man kan evt. tilsætte kokosmælk.