Sommerlasagne
En KOLD ret, evt som tilbehør til f.eks. frikadeller.....
Ingredienser
- 250 g friske lasagneplader
- 1 squash
- 500 g hele ærter i bælg
- 2 spsk. olivenolie
- 1 bæger ricotta
- skal af 1 usprøjtet citron
- salt og friskkværnet peber
- ½ frisk rød chili
Instruktioner
Kog lasagnepladerne i spilkogende letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
Tag dem op, og lad dem dryppe af på et rent viskestykke.
Skær dem i stykker på ca. 8 x 8 cm.
Skyl squashen, og skær den i aflange, tynde skiver med en tyndskræller.
Læg skiverne i en skål sammen med friskbælgede ærter, og dryp med olivenolie.
Rør ricotta med fintrevet citronskal, salt og peber.
Rens chilien, og skær den i fine tern.
Saml 4 små lasagner på hver tallerken:
Begynd med 1 lasagneplade, derefter et lag ricottacreme, squash og ærter, og gentag i samme rækkefølge.
Drys med chili............