Karryfad med kyllingekødboller
...og kål/æbler
Ingredienser
- Kødboller
- 300 g hakket kylling
- 1 lille løg
- 1 spsk hvedemel
- 1 æg
- ½ tsk salt
- ¼ tsk peber
- ------------------
- 250 g hvidkål
- 1 porre
- 1 æble
- 1 bouillonterning
- 2 dl vand
- 1 -1½ spsk majs stivelse
- ½ dl fløde
- 3 tsk karry
- Salt og peber
- ---------------------
- ris
Instruktioner
Kødboller:
Rør hakket kød sammen med revet løg, hvedemel, æg, salt og peber.
Form farsen til kødboller og sæt dem til side.
Snit hvidkål og porre fint, skær æblet i både.
Opløs en bouillonterning i 2 dl kogende vand.
Rør majsstivelse ud i lidt koldt vand. Tilsæt fløde, karry, salt, peber og bouillonen.
Kom snittet kål, porre og æble i et ovnfast fad.
Hæld bouillonblandingen over og læg kødbollerne øverst.
Bag retten i en varm ovn ved 200° i ca. 30 minutter, til kødbollerne er gennembagte.
Servér retten med kogte ris.