Tilbage

Karryfad med kyllingekødboller

2 personer
...og kål/æbler

Ingredienser

  • Kødboller
  • 300 g hakket kylling
  • 1 lille løg
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 æg
  • ½ tsk salt
  • ¼ tsk peber
  • ------------------
  • 250 g hvidkål
  • 1 porre
  • 1 æble
  • 1 bouillonterning
  • 2 dl vand
  • 1 -1½ spsk majs stivelse
  • ½ dl fløde
  • 3 tsk karry
  • Salt og peber
  • ---------------------
  • ris

Instruktioner

Kødboller:
Rør hakket kød sammen med revet løg, hvedemel, æg, salt og peber.
Form farsen til kødboller og sæt dem til side.

Snit hvidkål og porre fint, skær æblet i både.
Opløs en bouillonterning i 2 dl kogende vand.
Rør majsstivelse ud i lidt koldt vand. Tilsæt fløde, karry, salt, peber og bouillonen.
Kom snittet kål, porre og æble i et ovnfast fad.
Hæld bouillonblandingen over og læg kødbollerne øverst.
Bag retten i en varm ovn ved 200° i ca. 30 minutter, til kødbollerne er gennembagte.

Servér retten med kogte ris.