Kakaokage-mums!
Ingredienser
- 6 spsk. kakao
- 300 g sukker
- 250 g hvedemel
- 150 g smør
- 2,5 dl vand
- 2 stk. æg
- 1 tsk. natron
- 1 tsk. bagepulver
- 1 knivspids salt
- ----------------------
- 3 spsk. kakao
- 200 g flormelis
- 2 spsk. blødt smør
- 0,5 dl sødmælk
- 2 tsk. kanel, stødt
Instruktioner
Smelt smørret i en gryde og rør det sammen med kakao.
Sigt resten af de tørre dele og rør dem sammen i en skål
Tilsæt æg, smør og vand og pisk det hele sammen med en håndmixer.
Hæld dejen i en bradepande ca 23*33 cm.
Bag kagen på den næstnederste rille i ovnen i cirka 35 minutter ved 170 grader.
Kagen skal ikke bages for meget, da den gerne må være lidt klæg i midten.
Glasur:
Varm forsigtigt mælken i en lille gryde. Den skal ikke koge.
Bland alle ingredienserne sammen med den varme mælk, så den bliver helt tyk.
Smør glasuren på kagen, når kagen er kølet helt ned.