Tilbage
Kakaokage-mums!

Kakaokage-mums!

Ingredienser

  • 6 spsk. kakao
  • 300 g sukker
  • 250 g hvedemel
  • 150 g smør
  • 2,5 dl vand
  • 2 stk. æg
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • ----------------------
  • 3 spsk. kakao
  • 200 g flormelis
  • 2 spsk. blødt smør
  • 0,5 dl sødmælk
  • 2 tsk. kanel, stødt

Instruktioner

Smelt smørret i en gryde og rør det sammen med kakao.
Sigt resten af de tørre dele og rør dem sammen i en skål
Tilsæt æg, smør og vand og pisk det hele sammen med en håndmixer.
Hæld dejen i en bradepande ca 23*33 cm.
Bag kagen på den næstnederste rille i ovnen i cirka 35 minutter ved 170 grader.
Kagen skal ikke bages for meget, da den gerne må være lidt klæg i midten.

Glasur:
Varm forsigtigt mælken i en lille gryde. Den skal ikke koge.
Bland alle ingredienserne sammen med den varme mælk, så den bliver helt tyk.
Smør glasuren på kagen, når kagen er kølet helt ned.