TilbageSpecier
Ingredienser
- 375 gr hvedemel
- 150 gr flormelis
- 1 tsk vaniljepulver (kan erstattes af 3 tsk vaniljesukker)
- 300 gr koldt smør (skåret i tern)
Instruktioner
- Kom hvedemel, flormelis og vaniljepulver i en skål.
- Smuldr smørret i blandingen og ælt det sammen til en ensartet dej.
- Bruger man en køkkenmaskine, så kommes alle ingredienserne i skålen og dejen samles med K-spaden.
- Del dejen i 3 dele, som rulles til pølser med en diameter på 3-4 cm.
- Læg pølserne på et skærebræt og sæt dem på køl i minimum en time.
- Man kan også lægge pølserne i fryseren i 30 minutter.
- Skær dejen i skiver á ca ½ cm og læg dem med en smule afstand på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag kagerne ved 180 grader (alm. ovn - ikke varmluft) i ca 10 minutter, til de er let gyldne i kanten.
- Afkøl kagerne på bageristen og opbevar dem herefter i en lufttæt beholder.