Tilbage

Specier

100 stk

Ingredienser

  • 375 gr hvedemel
  • 150 gr flormelis
  • 1 tsk vaniljepulver (kan erstattes af 3 tsk vaniljesukker)
  • 300 gr koldt smør (skåret i tern)

Instruktioner

  1. Kom hvedemel, flormelis og vaniljepulver i en skål.
  2. Smuldr smørret i blandingen og ælt det sammen til en ensartet dej.
  3. Bruger man en køkkenmaskine, så kommes alle ingredienserne i skålen og dejen samles med K-spaden.
  4. Del dejen i 3 dele, som rulles til pølser med en diameter på 3-4 cm.
  5. Læg pølserne på et skærebræt og sæt dem på køl i minimum en time.
  6. Man kan også lægge pølserne i fryseren i 30 minutter.
  7. Skær dejen i skiver á ca ½ cm og læg dem med en smule afstand på en bageplade beklædt med bagepapir.
  8. Bag kagerne ved 180 grader (alm. ovn - ikke varmluft) i ca 10 minutter, til de er let gyldne i kanten.
  9. Afkøl kagerne på bageristen og opbevar dem herefter i en lufttæt beholder.