Tilbage

Kylling med broccoli i fad

4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 1 broccoli
  • 2 porrer
  • 3 fed hvidløg
  • 5 deciliter madlavningsfløde
  • 1 teskefuld tørret oregano
  • 1 teskefuld timian
  • 1 æg
  • Salt og peber

Instruktioner

Kyllingebryst rengøres.
Skæres i tynde skiver

Varm en pande op ved høj varme, og brun kyllingestykkerne i lidt olie.
De skal bare lige have en god stegeskorpe.
Krydr med salt og peber.

Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad eller en bradepande.
Porrer skæres i skiver på skrå, hvorefter de sauteres et halvt minut på den varme pande.
Kommes over kyllingekødet.

Broccoli deles i mindre buketter, og dampes derefter et minut i letsaltet vand. Hæld vandet fra og fordel broccolien i fadet.
Hak hvidløgsfed fint og kom det ved.

Pisk madlavningsfløde sammen med oregano, timian, et æg, salt og peber, og hæld det i fadet.
Stil fadet ind i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor det skal have cirka 25 minutter.
-------------------------
Server gerne med din yndlingspasta