Kylling med broccoli i fad
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst
- 1 broccoli
- 2 porrer
- 3 fed hvidløg
- 5 deciliter madlavningsfløde
- 1 teskefuld tørret oregano
- 1 teskefuld timian
- 1 æg
- Salt og peber
Instruktioner
Kyllingebryst rengøres.
Skæres i tynde skiver
Varm en pande op ved høj varme, og brun kyllingestykkerne i lidt olie.
De skal bare lige have en god stegeskorpe.
Krydr med salt og peber.
Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad eller en bradepande.
Porrer skæres i skiver på skrå, hvorefter de sauteres et halvt minut på den varme pande.
Kommes over kyllingekødet.
Broccoli deles i mindre buketter, og dampes derefter et minut i letsaltet vand. Hæld vandet fra og fordel broccolien i fadet.
Hak hvidløgsfed fint og kom det ved.
Pisk madlavningsfløde sammen med oregano, timian, et æg, salt og peber, og hæld det i fadet.
Stil fadet ind i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor det skal have cirka 25 minutter.
-------------------------
Server gerne med din yndlingspasta