TilbageMakron-kage
Ingredienser
- 3 æg
- 175 gram sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 150 gram smør smeltet
- 15 gram hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 125 gram makroner knuste
- 300 g frugt ( ca.) --- jordbær, hindbær ,blåbær, brombær-------hvad man lyster!
Instruktioner
- På fotoet har jeg brugt brombær-selvpluk :)
- Rens og skyl frugterne og lad dem afdryppe .
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende.
- Lun smørret og bland det skiftevis med hvedemel (som sigtes) og bagepulver og rør det forsigtigt i dejen.
- Knus makronerne i en pose og vend de knuste makroner i dejen
- Put bagepapir i en bageform og hæld dejen heri. ca. 25x 35 cm
- Skær frugten i passende stykker og prop stykkerne godt ned i dejen
- Bag kagen ca. 30-35 minutter v. 175 grader varmluft.
- Kagen er færdig, når den er gennembagt og sprød på toppen