Tilbage

Bulgursalat

4 pers

Ingredienser

  • bulgur 175 g
  • Marinade:
  • Jomfruolivenolie 2 spiseske
  • Æbleeddike 1 skefuld
  • Lille finthakket fed hvidløg 1
  • Groft salt ½ teske
  • Friskkværnet peber
  • ---------
  • Finthakkede krydderurter, fx persille, mynte og basilikum 2 dl
  • Halverede cherrytomater 200 g
  • Optøede edamame bønner 150 g
  • Grillede peberfrugter i olie i strimler 150 g
  • Agurk i tern 1
  • Rødløg i tynde ringe 1
  • Citron 1
  • Saltede mandler ¾ dl

Instruktioner

Kog bulguren efter anvisning på emballagen og lad den dryppe af i en sigte.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
Kom bulguren i en skål og vend den sammen med marinaden, gerne mens den er lun.
Tilsæt krydderurter, grøntsager, citronskal- og saft af citronen og grofthakkede mandler. Smag salaten til.